به گزارش ایسنا، محمود قنبری در نشست کمیته مشارکتهای مردمی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر اظهار کرد: در حال حاضر ۵۰۰بهبودیافته در استان سمنان وجود دارد.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ بهبودیافته برای شروع به کار به واحدهای تولیدی استان معرفی شدند، افزود: با توجه به وجود ۲۵۰۰ واحد تولیدی در استان ایجاد اشتغال برای این ۱۰۰ نفر کار چندان دشواری نیست، ضمن اینکه ۱۳۷نفر نیز با کمک دستگاههای مختلف و از جمله کمیته امداد، بهزیستی و بانکها مشغول به کار شدند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان یادآور شد: پیشبینی میشود تا پایان سال استان سمنان به تعهد ایجاد اشتغال برای ۳۰۰ بهبودیافته استان عمل کند. ضمن اینکه برای سال آینده نیز از هماکنون برنامهریزی شده تا تعداد دیگری از افراد بهبودیافته جذب کار شوند.
وی با اشاره به نقش مهم اشتغال برای حفظ پاکی و عدم بازگشت بهبودیافتگان به موادمخدر افزود: حمایت از این افراد آسیبپذیر سبب میشود که بتوانند سلامت خود را حفظ کنند.
قنبری با اشاره به برخی فرهنگهای غلط و تصورها و باورهای عمومی غلط در خصوص مصرف موادمخدر گفت: باید دستگاههای فرهنگی و رسانهها تلاش کنند که با فرهنگسازی، مانع از این باورهای اشتباه شوند.
وی با بیان اینکه موادمخدر تنها محدود به ایران نیست، خاطرنشان کرد: امروزه بسیاری از کشورهای دنیا با این بلای خانمانسوز دست و پنجه نرم میکنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان با اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران گفت: متاسفانه کانون های تولید موادمخدر در کشورهای پیرامونی ما است و حدود ۹۰۰۰ تن موادمخدر در اطراف کشور ما تولید و به بازارهای جهانی قاچاق میشود.
وی از جمهوری اسلامی به عنوان جدیترین کشور در مبارزه با موادمخدر نام برد و اضافه کرد: کشور ما تاکنون شهدای زیادی برای مقابله با موادمخدر تقدیم کرده است و در استان سمنان نیز شهدایی برای مقابله با سوداگران مرگ داشتیم.
رئیس کمیته توسعه مشارکتهای عمومی شورای مبارزه با موادمخدر استان بر لزوم استفاده از ظرفیتهای مردمی در مبارزه با اعتیاد تاکید کرد و گفت: باید همه توان خود را به کار بگیریم که بهبودیافتگان دوباره به موادمخدر رجعت نکنند چرا که آثار این بازگشت زیانبارتر خواهد بود.
انتهای پیام